Vragen over DE INSCHRIJVINGEN VOOR Q-RUN TO YOU

Hoeveel kost een ticket?

Een duoticket voor Q-Run To You inclusief de Party kost €30 (€15 per persoon). Je schrijft je dus samen met je looppartner in. Je ticket geeft recht op deelname aan de Run en toegang tot de Party. Jij en je looppartner krijgen elk heel wat leuke goodies voor de aanvang van de Run.

Is er ook een ticket voor enkel de Q-Run of enkel de Party?

Neen, er is slechts één ticket dat toegang geeft tot zowel de Run als de Party.

Ben ik verzekerd als ik deelneem aan Q-Run To You?

Ja, de verzekering zit in de prijs van je ticket inbegrepen. Meer informatie kan je hier terugvinden.

Ik heb betaald, maar nog geen bevestigingsmail ontvangen.

Als je niet meteen na je bestelling een bevestigingsmail ontvangt, vragen we je om nog even geduld uit te oefenen. Soms duurt de verwerking wat langer. Check ook zeker je map met ongewenste e-mail, zodat je zeker bent dat de e-mail niet als spam behandeld werd.

> Heb je na een dag nog steeds geen bevestigingsmail ontvangen?

Stuur dan even een mailtje naar info@youmakeusq.be. Als dat niet meer mogelijk is voor aanvang van het event, breng dan zeker je identiteitskaart en een betalingsbewijs (bv. screenshot van de betaling) mee naar Q-Run To You. Op die manier kunnen we je bestelling alsnog verifiëren.

Ik heb bij de bevestigingsmail geen tickets ontvangen. Klopt dat?

Ja, dit klopt. Enkele dagen voor Q-Run To You krijgt elke deelnemer een voucher met zijn of haar loopnummer toegestuurd. Die voucher geldt als toegangsticket..

Moet ieder duo zich samen registreren ter plaatse?

Neen, je hoeft je niet samen te registreren ter plaatse. Eén iemand van het duo kan het materiaal (loopnummer, goodies, enzovoort) voor beide personen ophalen aan het onthaal. Je kan dit doen aan de balie die overeenstemt met het volgnummer dat je via mail hebt doorgekregen.

Ik ben mijn bevestigingsmail kwijt. Wat nu?

Meld je aan bij de infobalie van Q-Run To You en breng je identiteitskaart en een betalingsbewijs mee. Op die manier kunnen we je bestelling verifiëren.

Ik kan mijn bevestigingsmail niet afdrukken.

Geen paniek! Je kan aan het onthaal je inschrijvingsbewijs tonen vanuit je mailbox of in de Wallet-app op je smartphone. Breng ook zeker je identiteitskaart mee. Met deze gegevens kan je aan het onthaal je loopnummer afhalen. Je hoeft dus geen nieuwe inschrijvingsbewijs bij de organisatie op te vragen.

Hoe kan ik checken of ik juist geregistreerd ben?

Bij vragen over je inschrijving kan je terecht bij info@youmakeusq.be.

Wat zit er in de prijs van het ticket inbegrepen?

deelname aan de Run: een loopparcours dat bol staat van de licht-, geluid- en belevingseffecten

toegang tot de Party

een verzekering per persoon

leuke fluo- en lichtgevende goodies voor 2 personen

gratis opbergmogelijkheid

het gebruik van een gemeenschappelijke omkleedruimte

foto’s die je online kan downloaden na het evenement

Wat is de uiterste datum om tickets te bestellen?

Q-Run To You is uitverkocht, je kan dus geen tickets meer bestellen. We geven er nog weg op de radio, luister dus zeker als je er toch nog wil bij zijn!

Kan men ter plaatse nog inschrijven voor de Q-Run?

Q-Run To You is uitverkocht, je kan ter plaatse dus geen tickets meer bestellen!

Vragen over Q-Run To You

Kan ik als individuele persoon meedoen aan Q-Run To You?

Neen, je kan je enkel als duo of per groep met een even aantal leden inschrijven.

Kan ik in groep meedoen?

Je kan zeker in groep meelopen op Q-Run To You, maar de groep moet altijd uit een even aantal personen bestaan. Je koopt in dat geval een veelvoud van het aantal kaarten dat je nodig hebt. Bv.: kom je met een groep van 16 personen, dan koop je 8 duotickets. Alle personen die je invult bij ‘deelnemer 1’ lopen samen, net als alle personen die je invult bij ‘deelnemer 2’.

> Onze groep is oneven. Kunnen we ons toch inschrijven?

Dat is helaas niet mogelijk. De bedoeling is dat je steeds naar een andere looppartner toeloopt. Het ideale excuus om je stiekeme crush/something-in-between/het-is-ingewikkeld uit te nodigen om te komen meelopen!

Mijn looppartner kan onverwacht niet meelopen. Wat nu?

Wat jammer! Voor de verzekering is het belangrijk om de juiste gegevens van de lopers te hebben, dus stuur een mailtje voor vrijdag 16 maart 2018 naar info@youmakeusq.be met volgende info:

  • Naam oorspronkelijke deelnemer
  • Nieuwe deelnemer (voornaam, achternaam, geboortedatum, e-mailadres, gsm-nummer)

Indien je ter plaatse nog gegevens van een deelnemer dient te wijzigen, kan je bij de infobalie terecht.

Eén van ons kan onverwacht niet meer deelnemen aan Q-Run To You, wordt ons inschrijvingsgeld terugbetaald?

Neen, het inschrijvingsgeld voor Q-Run To You wordt niet terugbetaald. Heb je toch nog een nieuwe looppartner gevonden? Stuur ons dan ten laatste vrijdag 16 maart 2018 volgende gegevens via info@youmakeusq.be:

  • Oorspronkelijke deelnemer
  • Nieuwe deelnemer (voornaam, achternaam, geboortedatum, e-mailadres, gsm-nummer en noodnummer)

Indien je ter plaatse nog gegevens van een deelnemer dient te wijzigen, kan je bij de infobalie terecht.

Is er een minimumleeftijd om aan Q-Run To You te mogen deelnemen?

Er is een minimumleeftijd van 16 jaar op de dag van het evenement.

Om hoe laat start Q-Run To You?

De eerste wave start om 19.30. Je sluit na je inschrijving aan de startlijn aan, dus hoe vroeger je toekomt, hoe meer kans je hebt om in de eerste wave te vertrekken. Je loopnummer heeft geen invloed op de wave waarin je loopt. Je sluit gewoon aan in de looptunnel zo gauw je er klaar voor bent.

Om je partner zeker niet uit het oog te verliezen, zullen de deelnemers in waves vertrekken van 50 personen, met telkens een pauze van ongeveer 1 minuut.

Kan ik kiezen in welke wave ik terechtkom?

Dat is helaas niet mogelijk. Na je inschrijving begeef je je naar de startlijn. Het moment dat je je bij de lopersgroep aansluit, bepaalt dus wanneer je met de Run start.

Hoe verloopt Q-Run To You?

Je schrijft je in als een duo. Als duo krijg je hetzelfde loopnummer, elk in een andere kleur. Je vertrekt samen, maar na een kilometer splitst jullie parcours. Onderweg kruis je elkaar even en op het einde kom je weer samen in de Florahallen.

Hoe ziet de timing van de Run eruit?

Uur Info
18.00u Iedereen is welkom om zich in te schrijven, om te kleden, op te warmen, de sfeer op te snuiven...
19.30u De eerste lopers beginnen aan de Run
21.00u De laatste wave vertrekt
22.00u Iedereen heeft de Run gelopen en maakt zich klaar voor de spetterende Party.

Hoe ziet de timing van de Party eruit?

Uur Artiest
22.00u Regi
23.00u Bart-Jan Depraetere
00.15u Maarten Vancoillie
01.30u Kenn Colt
02.00u Einde

Hoe lang is het Q-Run To You parcours?

Het parcours is ongeveer 5,3km lang. Het detailplan kan je hier terugvinden.

Kan ik komen supporteren?

Natuurlijk! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Supporters kunnen langs de rand van het parcours hun lopend gezelschap aanmoedigen.

Wens je mee binnen te gaan in de Florahallen, dan dien je in het bezit te zijn van een ticket voor Q-Run To You.

Vragen over de BEREIKBAARHEID

Florahallen Aalst – Albrechtlaan 78, 9300 Aalst

Florahallen: met de auto

> Toegang via centrum Aalst:

Op de E40 neemt u afrit 19 (Aalst). U rijdt door tot aan de rotonde. Daar neemt u de tweede straat naar rechts (Parklaan), richting N9 Asse-Opwijk. Het ziekenhuis staat vanaf hier al aangeduid. U blijft de baan steeds volgen. Aan de eerste verkeerslichten gaat u rechtdoor (brug over de Dender). Aan de volgende verkeerslichten draait u naar links, richting Opwijk. Deze baan blijft u volgen. De Florahallen bevinden zich voor de kerk en aan de linkerkant.

> Toegang via richting Gent / Dendermonde:

Op de E40 neemt u afrit 19 (Aalst) en volgt u richting Dendermonde. U bevindt zich nu op de Siesegemlaan (expressweg). U rijdt aan alle verkeerslichten rechtdoor. Aan de derde lichten kruist u de Gentse Steenweg en blijft u verder rechtdoor rijden, richting Asse/Opwijk. U bevindt zich nu op de Boudewijnlaan. Na de tweede verkeerslichten op de Boudewijnlaan rijdt u over een viaduct. Aan de volgende verkeerslichten ter hoogte van de Heilige Hartkerk rijdt u nog steeds rechtdoor, tot aan de volgende kerk (OLV-plein). Aan het kruispunt hier rijdt u rechtdoor. Vlak na het kruispunt op de rechterkant bevinden zich de Florahallen.

> Toegang via richting Asse / Affligem

Volg de Brusselsesteenweg tot aan de verkeerslichten voor het viaduct in Aalst. Aan het kruispunt (links ziet u een vestiging van Colruyt) rijdt u naar rechts (Albrechtlaan). Deze baan blijft u volgen. De Florahallen bevinden zich voor de kerk en aan de linkerkant.

Rond de Florahallen kan je parking vinden, o.a. langs de Albrechtlaan, aan het zwembad en sporthal Het Forum. Je kan ook gebruik maken van de shuttleparking op het Wijngaardveld. Onze shuttlebussen brengen je naar de Florahallen.

Florahallen: met het openbaar vervoer

Het station van Aalst is een IC-station met frequente verbindingen uit de richtingen Gent, Brussel, Denderleeuw - Geraardsbergen. Het station bevindt zich op 1500m van de Florahallen. Aan het station kan u bus 1 nemen naar halte Aalst Zwembad, op 130m van de Florahallen.

De streeklijnen 41, 42 en 43 respectievelijk richting Londerzeel, Asse en Opwijk houden halt voor het OLV Ziekenhuis, Campus Aalst, op 600m van de Florahallen.

Vragen over de RUN

Is het belangrijk om snel te lopen?

Door middel van een chip in je loopnummer, wordt je eindtijd opgenomen, maar bij Q-Run To You gaat het vooral om fun! Het is geen loopwedstrijd, de Run draait om samen beleven!

Je eindtijd kan je na de Run hier hier terugvinden.

Vertrekken we allemaal samen?

Om de Run in alle comfort te laten verlopen, zullen de deelnemers in waves van 50 personen vertrekken, met telkens een tussenpose van 1 minuut. Uiteraard vertrek je als duo wel samen.

In welke wave zal ik lopen?

Na je inschrijving, sluit je samen met je partner aan bij de andere lopers in de looptunnel. Het loopnummer heeft verder geen belang voor de starttijd. Je begin- en eindtijd wordt geregistreerd aan de start/eindlijn.

Wat is mijn loopnummer?

In de week voor Q-Run To You ontvang je een e-mail met daarin de vermelding van je loopnummer. Met deze mail kun je op de dag van het event vanaf 18.00 je loopnummer en je goodies afhalen in de Florahallen bij de balie die overeenstemt met jouw loopnummer.

Je sluit je bij aanvang van de Run aan bij de lopersgroep aan de start. Je loopnummer heeft geen belang voor je starttijd, je kiest zelf wanneer je start.

Moet ik me voorbereiden?

Algemeen gesproken is het af te raden zware inspanningen te leveren waarop je niet goed voorbereid bent. Luister naar je lichaam om het risico op ongevallen te voorkomen. Q-Run To You is geen wedstrijd, dus ook wandelen, springen, dansen is toegelaten.

Moet ik medische attesten kunnen voorleggen?

Het voorleggen van medische attesten is niet verplicht. Het is aan de loper zelf om te beslissen hoe hij/zij omgaat met de informatie die hij/zij krijgt tijdens een medische controle. De organisator draagt hieromtrent geen verantwoordelijkheid.

Kan ik als rolstoelgebruiker meedoen?

Het parcours is omwille van veiligheidsredenen helaas niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. We verwelkomen je uiteraard graag op de Party na de Run.

Zijn er kleedkamers?

We voorzien een beperkte, gemeenschappelijke omkleedruimte. Deze ruimte zal opgesplitst worden in een zone voor mannen en zone voor vrouwen. Om wachttijden aan de omkleedruimte te vermijden, kan het handig zijn om je sportkledij al aan te hebben bij je aankomst.

Kan ik me na Q-Run To You douchen?

Ja, je kan douchen in Sporthal Het Forum (tegenover de Florahallen) tot 23.30.

Kan ik mijn spullen veilig opbergen?

Ja, dat kan zeker. In je duo-ticket is gratis opbergruimte inbegrepen.

Moet ik iets meebrengen naar de Run?

Je voorziet best de spullen die je altijd voorziet bij een loopevent: een warme trui om na de Run aan te trekken. Een flesje water (je mag zelf een plastieken halve liter flesje meebrengen) en handdoek zijn geen overbodige luxe. In de Florahallen zal ook drank te koop aangeboden worden.

Een zaklamp heb je niet nodig, het parcours zal voldoende verlicht zijn.

Waar kan ik na afloop van de Run mijn eindtijd bekijken?

Hier kan je je eindtijd opzoeken na de Run.

Verloren voorwerpen

Voorwerpen die verloren zijn tijdens de Run of de Party worden verzameld door onze medewerkers aan de infobalie.

Na afloop van de party kan je hiervoor contact opnemen met ons via info@youmakeusq.be